Politică de confidențialitate

* In vigoare de la data de 1.10.2022

Informatii generale 

Confidentialitatea datelor cu caracter personal reprezinta un aspect foarte important pentru S.C BIJUTERIA CRISTIAN 2000 S.R.L, cu sediul in Str. Drumul Sarii Nr. 117, sector 6, Bucuresti, in calitate de opertor de date, iar acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor”, cunoscut sub numele de „GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei, in contextul utilizarii paginii de internet www.cbundadiamonds.ro.

Ce sunt datele personale?

Datele personale inseamnă orice date sau informatii care ne ajuta sa va putem identifica direct (de exemplu, numele si prenumele) sau indirect (de exemplu, in functie de profilul pe care il cream pentru a va transmite oferte personalizate). Anumite informatii sunt mai putin evidente (cum ar fi preferintele si obiceiurile la cumparaturi, IP-ul computerului pe care il utilizati), dar asociate cu persoana dumneavoastra, ne ajuta sa va putem identifica si se circumscriu astfel notiunii de „date personale”.

Categorii de date cu caracter personal prelucrate

 • Nume si prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele).
 • Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Daca sunteti client al site-ului www.cbundadiamonds.ro, datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate astfel:

 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate, daca este cazul etc.
 • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L. in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L, prin intermediul site-ului www.cbundadiamonds.ro.
 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.
 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Durata pentru care va prelucram datele cu caracter personal

S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru realizarea scopurilor mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le furnizati pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina societatii noastre (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile, conform normelor in vigoare).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul „stergere cont” din sectiunea „despre contul meu”, vom interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la sectiunea „Drepturile de care beneficiati”.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Nu inchiriem si nu vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti, insa pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina societatea in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului, cum ar fi operatori de transport (firme de curierat), furnizori de hosting sau alte servicii IT. La randul lor, acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale/locale atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

Drepturile de care beneficiati

In conformitate cu legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L, conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la date – dreptul de a obtine confirmarea din partea S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
 • dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie 
  • in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate – dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va rugam sa folositi la adresa de email: gdpr@cbundadiamonds.ro

Confidentialitatea minorilor

S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Site-ul www.cbundadiamonds.ro nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la gdpr@cbundadiamonds.ro

Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. Va rugam sa cititi in mod regulat aceasta politica pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la continut. Data prezentei politici este actualizata in antetul aceste sectiuni.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati Politica de utilizare cookie-uri