Termeni si conditii

Termenii si Conditiile din prezentul document apartin S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L. (inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J 40/6700/96, avand Codul de Inregistrare Fiscala CF 86885340), denumita in cuprinsul acestui site „Bijuteria Cristian 2000”, „magazin online”, „site”, „atelier”, „societatea noastra”, „sediul societatii” sau „noi”, sunt in vigoare de la data de 1.10.2020 si privesc serviciile oferite prin intermediul magazinului virtual www.cbundadiamonds.ro 

Termenii „Client” si „Cumparator”  fac referire la toate persoanele fizice si/sau juridice care accesează magazinul online sau comanda, prin orice mijloc agreat de S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L., produse de pe site-ul www.cbundadiamonds.ro

Utilizarea de catre Client a site-ului www.cbundadiamonds.ro echivaleaza cu acceptarea Termenilor si Conditiilor din prezentul document, precum si asumarea expresă a faptului ca societatea noastra isi rezerva dreptul de a revizui si actualiza site-ul si intreg conținutul sau (incluzand prezentul document) fara notificare prealabila. Acest fapt nu exonerează Clientul de obligatia de a cunoaste si respecta continutul acestui site, de aceea va incurajam sa accesati aceste informatii de fiecare data cand vizitati site-ul.

COMANDA SI CONTUL DE CLIENT

In vederea folosirii site-ului www.cbundadiamonds.ro si a serviciilor oferite de magazinul online, Clientul se obliga sa:
– Furnizeze date reale, corecte si complete, completand toate campurile solicitate in formularul de inscriere si sa le actualizeze ori de cate ori intervin modificari.
– Furnizeze o adresa de e-mail valida si sa activeze contul creat si atasat respectivei adrese de e-mail. Autentificarea si urmarirea comezilor se va face cu ajutorul acestei adrese de e-mail, motiv pentru care va recomandam sa indicati o adresa pe care o utilizati in mod frecvent.

Bijuteria Cristian 2000  isi rezerva dreptul de a anula conturile si/sau comenzile plasate din conturi care prezinta suspiciunea unor conturi false sau continand informatii neveridice.

Clientul va plasa comanda online si va primi confirmare pe e-mail (la adresa cu care a fost creat Contul client sau la adresa furnizata in calitate de vizitator). Prin plasarea comenzii, Clientul confirma ca isi asuma si accepta Termenii si Conditiile si se obliga sa ridice colteul si sa plateasca pretul afisat in Cosul de cumparaturi, iar Bijuteria Cristian 2000, prin site-ul www.cbundadiamonds.ro, in calitate de vanzator, se obliga sa livreze produsul la adresa comunicata digital de catre Client, dupa cum urmeaza:

PROCESAREA COMENZII

Procesarea comenzii va incepe numai dupa achitarea avansului de 30% din valoarea produsului sau sau achitarea integrala a valorii sale (regasiti aceste optinuni in meniu inainte de plasarea fiecarui produs in cosul de cumparaturi).

TERMENUL DE EXECUTIE SI LIVRAREA PRODUSELOR

Termenul de executie al unei comenzi este 21 zile lucratoare de la data primirii dovezii platii avansului (partial sau integral). Livrarea se va face in termenul cel mai scurt, iar in acest sens personalul nostru va va contacta pentru a stabili impreuna, de comun acord, modalitatea de plata a diferentei si data la care se va efectua expedierea.

Operatorul de transport prin care se va face expedierea este FAN Courier Express, iar contravaloarea taxei de transport revine S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L.

Fiecare comanda este trimisa numai dupa ce ne asiguram ca la adresa de livrare va fi prezent destinatarul, la data stabilita. Dorim sa ne asiguram ca produsele comandate ajung la dumneavoastra in cele mai bune conditii, de aceea va oferim posibilitatea de a deschide coletul si de a vizualiza obiectul.

Semnatura de primire atesta faptul ca produsul este conform. In cazul in care ambalajul prezinta urme de deteriorare sau deschidere, aveti posibilitatea de a refuza primirea, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

MODALITATI DE PLATA

Toate preturile sunt exprimate in RON si nu sunt purtatoare de TVA . Plata se poate efectua astfel:

1. Plata prin transfer bancar

Daca optati pentru aceasta metoda de plata, urmeaza ca dupa plasarea comenzii sa primiti detaliile contului bancar. Bijuteriile vor fi expediate dupa confirmarea platii avansului (partial sau integral), in termenii stabiliti mai sus.

2. Numerar, la livrare

Daca preferati aceasta modalitate de plata, puteti face acest lucru la sediul societatii noastre din Str. Drumul Sarii Nr. 117, sector 6, Bucuresti sau direct curierului in momentul primirii coletului.

3. Plata cu cardul

Se va putea efectua la sediul nostru din Str. Drumul Sarii Nr. 117, sector 6, Bucuresti, atat pentru plata avansului (partial sau integral), cat si in momentul ridicarii produsului comandat, daca optati pentru aceasta varianta.

GARANTIA PRODUSELOR

Conformitatea si calitatea produselor comercializate de  www.cbundadiamonds.ro, magazin online operat de S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L., detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr. 677 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase, sunt garantate prin certificate de garantie.

Certificatul de garantie pe care il veti primi la achiziționarea unei bijuterii respectă legislatia in vigoare cu privire la executia si comercializarea bijuteriilor din metale si pietre pretioase.

Bijuteriile sunt marcate dupa cum urmeaza:

 • titlul materialului pentru aur: 585 este titlul pentru aur de 14K
 • marca de garanție proprie, înregistrată
 • marca de autenticitate ANPC DMPPPPK, conform reglementarilor legale

In cazul pietrelor pretioase si semipretioase se va specifica in certificatul de garantie daca acestea au fost supuse tratamentelor sau daca sunt naturale.

Unitatea de masura pentru pietrele pretioase si semipretioase va fi specificata in carate.

TERMENI SI CONDITII DE GARANTIE

Garantia acordata de S.C. BIJUTERIA CRISTIAN 2000 S.R.L. este de 24 luni de la data achizitionarii bijuteriei, in conformitate cu legislatia in vigoare, respectiv OUG nr. 34/2014 .

Pentru remediere  erorilor ascunse de fabricatie, garantia este de 6 luni de la data achizitiei si se aplica in cazul in care asupra produsului se constata neconcordante ce revin exclusiv vanzatorului/fabricantului. Acestea  trebuie anuntate in cel mai scurt timp posibil de la data constatarii si vor fi insotite de orice material care ne va ajuta sa intelegem ce s-a intamplat (fototografii, explicatii).

Nu se asigura repararea daunelor cauzate de accidente si nici cele cauzate de nersepectarea indicatiilor mentionate in certificatul de garantie pe care il veti primi odata cu bijuteria comandata.

In cazul desprinderii uneia sau mai multor pietre pretioase sau semipretioase care sunt atasate bijuteriei achizitionate din magazinul nostru, vom rezolva problema intr-un interval de timp rezonabil. Garantia noastra nu acopera insa pierderea pietrelor pretioase. In această situatie, vom repara bijuteria după achitarea contravalorii pietrei pretioase cu care va fi inlocuita. In perioada de garantie beneficiati de servicii gratuite de intretinere si curatare profesionala a bijuteriilor cumparate din magazinul nostru.

RETURNAREA PRODUSELOR

Bijuteriile nepersonalizate comandate online in magazinul nostru se pot returna in 14 zile calendaristice de la data primirii, iar restituirea banilor se va face in maximum 7 zile lucratoare. In acest caz, costul transportului si comisioanele vor fi suportate de catre client. Produsul returnat trebuie sa fie trimis in ambalajul original si sa fie insotit de toate documentele emise (factura, bon fiscal, certificat de garantie).

Contactati-ne inainte de a initia orice proces de retur pentru stabili conditiile in care se va realiza. Avand in vedere specificul si valoarea produselor (metale si pietre pretioase), orice trimitere neautorizata si nesecurizata nu va fi acceptata.

Inainte de a va returna banii, produsul va fi revizuit de personalul nostru.

Bijuteriile care prezinta semne de purtare, sunt alterate, prezinta orice fel de modificari, nu sunt insotite de documentele emise si nu sunt trimise in ambalajul original nu pot fi acceptate pentru returnare. In ceea ce priveste bijuteriile personalizate, fiind create si executate la comanda, ele nu pot fi returnate (in conformitate cu legislatia in vigoare).

Asadar, bijuteriile fabricate conform indicatiilor clientului (marime inel sau verigheta sau lungime colier, personalizare prin gravura cu orice text, simbol sau data) nu pot fi returnate.

Este important sa va asigurati de corectitudinea informatiilor comunicate in comanda scrisa. Noi nu producem bijuteria personalizata fara acordul dumneavoastra scris, comunicat explicit prin specificatii tehnice, design si pret. In acest sens, ne puteti cere lamuriri suplimentare in cazul in care aveti dubii sau nu ati gasit informatia cautata in descrierea produsului.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE SI INGRIJIRE
Bijuteriile din aur cu pietre pretioase sau semipretioase sunt atat o investitie materiala, cat si una sentimentala, iar pentru a va bucura cat mai mult timp de frumusetea si stralucirea lor si pentru a le asigura durabilitatea, acestea necesita atentie permanenta la purtare, intretinere  si verificare periodica avizata. In acest sens, va recomandam urmatoarele:

 • Pastrati bijuteriile din aur in compartimente separate sau in ambalajul oferit de magazinul nostru in momentul cumpararii, deoarece se pot zgaria atunci cand vin in contact cu alte bijuterii.
 • Feriti bijuteriile de lovituri si contactul direct cu alte metale (manere sau bare). De asemenea, nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor fizice solicitante pentru a evita zgarierea suprafețelor finisate sau desprinderea pietrelor. Diversi factori de natura mecanica pot afecta forma bijuteriei.
 • Nu purtați bijuteriile atunci cand faceți baie, spalati vase sau in timpul altor activităti similare in care acestea pot veni in contact cu detergenți, produse cosmetice (de exemplu, parfumuri, creme, uleiuri sau spray fixativ) sau produse chimice (de exemplu, solventi), pentru a evita dezlipirea parților si uzura secțiunilor care contin alte materiale. Materialele de natura organica (de exemplu, perlele) sunt sensibile la produsele cosmetice si petrochimice. Substanțele pot duce la pierderea culorii sau deteriorarea stratului de suprafata.
 • Nu purtați colierele sau cerceii in timpul somnului pentru a evita deteriorarea acestora.
 • Bijuteriile nu trebuie expuse sau pastrate in conditii de mediu improprii (umezeală excesiva, lichide, praf, temperaturi necorespunzătoare etc.).
 • Verificati cu atentie bijuteriile dupa fiecare purtare, pentru a va asigura ca sunt intacte si periodic recurgeti la serviciile unui specialist pentru a asigura pe termen lung integritatea lor.
 • Nu interveniti sub nicio forma asupra bijuteriei pentru „a repara”, indrepta, lipi sau repozitiona piatra, aceste lucrari trebuie executate intr-un atelier specializat, de catre un bijutier.

Nerespectarea acestor indicatii atrage dupa sine pierderea garantiei si, mai rau, posibila deteriorare definitiva a bijuteriei.

SERVICII POST – CUMPARARE
Orice produs pe care il achizitionati prin intermediul magazinului online www.cbundadiamonds.ro beneficiaza de servicii post – cumpărare gratuite, dupa cum urmeaza, cu conditia ca acesta să fie insotit de factura originala si certificatul de garantie emise de S.C. Bijuteria Cristian 2000 S.R.L.:

 • intretinere profesionala bijuterii (curatare, slefuire, verificare montura pietre), anual, pe toata perioada garantiei.
 • montarea pietrei/pietrelor pretioase sau semipretioase  in cazul desprinderii, cu conditia ca piatra sa fie intacta (in situatia in care s-a desprins din cauza unui viciu de fabricatie).
 • personalizarea prin gravare (simbol, data, nume), cu mentiunea ca modelul si dimensiunea bijuteriei trebuie sa permita acest lucru.
 • o redimensionare gratuita a inelelor/verighetelor in limita a +/- doua numere.

Toate serviciile post – garantie se vor realiza, in baza unei programari, la sediul nostru din Str. Drumul Sarii Nr. 117, sector 6, Bucuresti, in termen de 7 zile lucratoare de la data prezentarii bijuteriei in atelier, iar costurile de transport ii revin in totalitate Clientului.

Pentru serviciile neacoperite de garantie, Cumparatorul poate solicita repararea contra cost. Costul si durata vor fi stabilite in functie complexitatea reparatiei. Costurile de transport vor fi, de asemenea, suportate de Cumparator.

CONCILIERE CLIENTI

Daca aveti probleme legate de o comanda, va stam la dispozitie pe adresele de email contact@cbundadiamonds.ro sau la numarul de telefon si WhatsApp 0723 543 208 pentru a gasi o solutie in cel mai scurt timp.